Esittely

Hei,

Kiva kun löysit sivuilleni!

Olen erityistason perheterapeutti (Valviran hyväksymä) ja pariterapeutti, joka on erikoistunut kriisi- ja traumatyöhön. Olen saanut koulutuksen psykoterapeutiksi Suomen Mielenterveysseuran koulutuskeskuksessa ja valmistunut v. 2013. Minulla on Kela-pätevyys aikuisten ja nuorten psykoterapiaan (perheterapiana) ja vanhempain ohjaukseen.  Valmistuin lisäksi psykoanalyyttiseksi pariterapeutiksi kesällä 2018. Olen myös sosiaalityöntekijä (YTM), sosiaalialan kehittäjä ja asiantuntija sekä teen väitöskirjaa lastensuojeluun liittyen Itä-Suomen yliopistossa.

Psykoterapiatyössä olen perehtynyt erityisesti perheiden erilaisiin kriisitilanteisiin, traumatisoitumiseen ja sen vaikutuksiin vanhemmuuteen. 

Kiinnostuksen kohteenani ovat myös raskauteen ja raskausajan terapiaan, synnytyspelkoon, synnytystraumoihin sekä lapsettomuuteen liittyvät asiat. Terapiatyössä integroin eri terapiamuotoja tarpeen mukaan. Tällä hetkellä kiinnostukseni on myös vahvasti psykoanalyyttisesssa pariterapiassa.  Kuulun Suomen perheterapiayhdistykseen. Löydät minut myös Simpukka ry:n lapsettomuuteen perehtyneiden terapeuttien listalta.

Minulla on pitkä kokemus sosiaali- ja terveysalan kehittämistehtävistä sejä esimiestyöstä yli 10 vuoden ajalta. Annan mielelläni myös työnohjausta yksilöille, ryhmille ja esimiehille sekä teen erilaisia konsultaatio- ja koulutustehtäviä. 

IMG_20170719_231200

”Rohkeus on turvautumista ihmeeseen, joka sisälläsi asuu.

Olet enemmän kuin aavistat.” 

Tommy Hellsten